Mikkelilukee

Lukemisen Kaamoskisa innosti lukemaan

Lukemisen Kaamoskisa innosti lukemaan

15.01.2020

Lukukisa.fi-verkkopalvelun isänpäivänä 10.11.2019 alkanut lukemisen Kaamoskisa on päättynyt loppiaisena 6.1.2020. Verkkopalvelun ensimmäiseen kisakokeiluun osallistui kaikkiaan kahdeksan joukkuetta. Kiitokset kaikille osallistuneille! Tulokset ovat katsottavissa osoitteessa lukukisa.fi.

Lukukisa on leikkimielinen kilpailu, jossa tärkeintä on lukemisen riemu. Lukemisen parissa vietetyt hetket ovat se paras palkinto. Ensimmäisessä kisakampanjassa Lukemisen unelmavuosi palkitsee kolme eniten pisteitä kerännyttä joukkuetta pienin kannustuspalkinnoin. Palkinnot voi noutaa kirjastokorttia vastaan pääkirjaston asiakaspalvelusta (Raatihuoneenkatu 6). Mikäli nouto ei jostain syystä onnistu, otathan yhteyttä: Pia Kontio, puh. 044 794 2464, pia.kontio(at)mikkeli.fi. Myös palaute verkkopalvelusta on tervetullutta.

Kaamoskisa saa jatkoa vielä kevään 2020 aikana. Seuraa kevään kisakampanjan tiedotusta osoitteessa lukukisa.fi ja Mikkelilukee-verkkosivulla sekä sosiaalisen median kanavilla. Kevään kilpailua varten on jo hyvä alkaa verrytellä, kuinkas muuten kuin kirjaan tarttumalla!


Meijän Mikkeli Mikkelin Seutukirjasto